Professional Joomla Templates Free

image

Lloguer diari

Radioguies per a visites diàries

Sense interferències

Servei d'entrega i recollida

 

boton

image

Lloguer Circuits

Radioguies preparades amb més de 40 hores d'autonomia.

 

 

boton

image

Lloguer creuers

Lliurem les radioguies als principals ports de la península espanyola. 

 

boton

Lloguer diari

alt 

El  nostra staff arribarà mitja hora abans de la sortida dels autobusos i repartirà cada una de les maletes al bus que li pertoqui segons la sortida.

Prèviament el client haurà enviat un e-mail per donar els números exactes de passatgers que utilitzaran les radioguies dividits per excursions i per busos.

Fabulor entregarà una maleta per bus i cada maleta ja estarà organitzada amb les radioguies acordades, el transmissor per el guia, el micròfon i els auriculars d’un sol ús, amb el canal que correspongui.

Un cop acabada la visita i quan els passatgers ja estan tots al autobús, de tornada cap el port, el guia recollirà totes les radioguies i les col·locarà dins de la maleta que se li ha entregat a l’inicia amb el transmissor i el micròfon i a l’arribada del port li entregarà al personal de Fabulor qui davant del guia comprovarà que totes les màquines estan dins de la maleta.

 

alt

AddThis Social Bookmark Button
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.