Professional Joomla Templates Free

L'àudioguia al FC Barcelona

Fes el teu recorregut amb l'àudioguia de Fabulor perquè t'acompanyi mentre visites el Museu o el Tour Camp Nou al teu ritme.

No et perdràs cap detall de tota la història del club i coneixeràs les anècdotes més divertides de la història d'aquest famós club.


Camp Nou

 

Qui hagués imaginat al 1899, quan uns quants interessats van respondre a un petit anunci en el qual es buscava gent per organitzar partits de futbol, que aquell petit gest marcaria el començament de la història del grandiós Futbol Club Barcelona.

 Avui dia el "Barça" és l'equip de futbol amb més socis del món i, d'acord amb el rànquing històric de la UEFA, el millor club d'Europa. Els afeccionats admiren i celebren les successives victòries i tècniques de joc dels seus jugadors preferits amb gran furor. El camp del FC Barcelona és el famosíssim Camp Nou, l'estadi de futbol més gran d'Europa que compta amb un aforament per 99.000 espectadors.

Gràcies al camí que s'ha llaurat el FC Barcelona es va poder obrir un museu dedicat a la seva trajectòria i és, avui dia, un dels més visitats de tota Espanya. Des de fa anys els visitants del Camp Nou tenen a la seva disposició les àudioguies, que amb la qualitat habitual de Fabulor, els informen detalladament sobre les diferents seccions de la instal·lació. Aquesta fa el recorregut de la història i els grans estels d'aquest club llegendari, podent-se contemplar en ella peces de gran interès: samarretes, pilotes, copes i imatges dels partits històrics que faran vibrar a tots els afeccionats al futbol. 

punto audio

Els visitants també poden fer un tour per l'estadi, que està just al costat, i per exemple recórrer el mateix camí que realitzen els jugadors quan surten dels vestuaris per entrar al camp. Les entrevistes, les seqüències d'àudio originals i la música que inclou l'àudioguia converteixen la visita en una autèntica experiència per tot "culé"

Com a empresa especialista en el lloguer de sistemes sense fils per a visites guiades, Fabulor posa a la disposició del visitant aquesta àudioguia en català, castellà, alemany, anglès, francès, italià i holandès, realitzada per experimentats traductors i actors de veu natius.

Segur que després de la visita vostè estarà d'acord amb l'eslògan del FC Barcelona que aquest equip és, sense cap dubte, "més que un club".

  


Fotos: fcbarcelona.es

AddThis Social Bookmark Button
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.