Professional Joomla Templates Free

Les radioguies a la Catedral de Sevilla

Des del 1 de novembre de 2012, les radioguies de Fabulor guien als visitants  de la Catedral de Sevilla.

Amb les radioguies Fabulor coneixerà la Catedral de Sevilla des d’un altre punt de vista, mentre el guia l’acompanya per les cobertes de la Catedral, vostè podrà escoltar totes les seves explicacions a través de l’auricular, sense ser molestat per la gent que visita la basílica individualment  o per els altres grups.

Les radioguies N100 abasten una llarga senyal, i tenen una gran claredat del so  a través dels gruixuts murs, el visitant podrà atendre les  explicacions del guia mentre, tranquil·lament, descobreixi com es va construir el monument i gaudeixi de les visites guiades tan extraordinàries que els hi ofereix el recorregut sense haver d’estar pendents d’on està el guia per poder escoltar-lo.

Les visites guiades que ofereix la Catedral de Sevilla amb les radioguies Fabulor, són un recorregut per les cobertes de la Catedral que respon a dos grans tipus, teulades y terrat. Sent les primeres pròpies del Pati dels Tarongers, mentre que la resta, que és la major part, correspon a la Catedral pròpiament dita.


sevilla

 


Altres articles relacionats...

Què és una ràdioguia?

La ràdioguia N100

AddThis Social Bookmark Button
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.